New Beginnerstage (module 2)

Boek uw beginnerstage en verzeker je van uw plaats! Hieronder meer uitleg over de te kiezen mogelijkheden:

DATUM

Hier kies je uw datum voor de stage. Enkel de datums waar nog vrije plaatsen zijn, staan in de lijst!

Wil je op de wachtlijst staan voor een stage die niet meer in de lijst staat (die dus volzet is), stuur ons dan een email (info@ikarus.be) of een WhatsApp berichtje +32 477 923424 en we verwittigen jou als er opnieuw een plaats vrij komt voor die stage (na een annulatie)!


HUUR MATERIAAL

Indien je geen eigen materiaal hebt, kan je hier kiezen om alles bij ons te huren, dit is een optie aan €45/dag x5d = €225. Wanneer je natuurlijk over eigen materiaal beschikt kies je de optie "Eigen materiaal".


KORTING ZILVER

De "klantenkorting zilver" is een korting van €200 op een stage, voor klanten die hun materiaal bij ikarus.be/buy2fly.be huren of hebben aangekocht (nieuw of 2dehands) EN er mee vliegen op stage. Het gaat dan over A) het scherm, B) de harnas en C) de noodparachute (met eventueel alle andere extra's).

Huur je geen materiaal bij ikarus.be/buy2fly.be en vlieg je dus met uw eigen materiaalpakketje, maar niet bij ons aangekocht, geen probleem! Je betaalt dan de normale prijs voor de stage, zonder de €200 "klantenkorting zilver".


VERVOER VLIEGPLAATSEN

We rekenen een handig forfait van 10 ritten (bijna altijd zal je meer  dan 10 vluchten doen) aan €10/rit naar boven (naar de start). Om te voorkomen dat we nog veel administratie en rompslomp hebben na de stage met het berekenen hoeveel vluchten je effectief hebt gedaan en hoeveel je nog zou moeten bijbetalen na de stage, geven we alles boven de 10 ritten gratis!

Voorzien je in eigen vervoer naar boven (dit wil zeggen dat je dus iemand hebt die voor jou telkens naar boven zal rijden, en continue beschikbaar is met een auto!!) dan hoef je het forfait van 10 ritten niet te nemen. Maar weet dat dit zeer onpraktisch is voor jezelf en de andere persoon die continue beschikbaar moet zijn! Tot op de dag van vandaag hebben we nog nooit een leerling gehad die dit op deze manier heeft geregeld.


VERVOER HEEN/TERUG

Deze optie is handig voor wie niet alleen ver wil rijden! De meerderheid van de ingeschreven leerlingen rijden mee met onze minibus vanuit Hansbeke* (afwisselend enkele uurtjes rijden**), dit is gezellig en zo leer je alvast iedereen kennen. Na een leuke babbel zijn we snel ter plaatse!

Je kan natuurlijk ook zelf rijden als je liever uw vrijheid ter plaatse hebt, maar weet dat er ter plaatse nog maar weinig tijd is om andere zaken te doen! Uw auto zal er gewoon een weekje stil staan. Is het dan de moeite om deze trip heen/terug alleen te maken?

* Parking van het clublokaal te Hansbeke. Uw auto mag er gratis blijven staan gedurende de volledige stageperiode! Leg bij vertrek de sleutels van de auto in de club zodat bij nood uw auto eventueel kan verzet worden.

** Het is altijd handig als er enkele leerlingen afwisselend willen rijden, al is dit geen verplichting. 


LID / VERZEKERING

Voor iedere vliegaktiviteit, dus ook de stages, moet je in orde zijn met een geldig lidmaatschap en verzekering (voor het kalenderjaar van uw stage). Meestal zal dit reeds in orde zijn wanneer je de vooropleiding (module 1) of een andere stage hebt gedaan in hetzelfde kalenderjaar. Kies dan de optie "Reeds ok!". Heb je de verzekering niet via ons genomen, stuur dan een bewijsje door aub, dit hebben we nodig om uw inschrijving te bevestigen.

Indien nog niet in orde met lidmaatschap en/of verzekering, dan kan de optie "Nog te boeken!", en dit kan je hier doen.


VOOROPLEIDING

Alvorens aan uw beginnerstage te beginnen, moet je met "succes" de vooropleiding (module 1) afgewerkt hebben of uw kennis (praktische skills) bewezen hebben. Je kan wel de stage al boeken, maar verzeker je ervan dat je de goedkeuring ontvangt van de monitor. Begin dus tijdig met uw vooropleiding (module 1) !!


GELDIGHEID INSCHRIJVING 

De inschrijving is pas geldig vanaf het volledig bedrag ontvangen is op onze rekeningen en je in orde bent met een geldig lidmaatschap en verzekering (bewijs ontvangen). Dit bepaalt ook de volgorde, mochten er vele inschrijvingen gelijktijdig binnen komen. Wie dus eerst is, heeft de plaats (mocht het bv de laatste plaats zijn). Als de stage volzet zou zijn en uw inschrijving komt nog nadien binnen, dan storten wij dit onmiddellijk terug op uw rekening (€5 administratiekosten), of kan je dit verzetten naar een andere stage (wij bellen je dan op om dit te bespreken).

Door in te schrijven, ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
 Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Beginnerstage (module 2)

Verzendinformatie ...

Gratis verzending vanaf €200!

Vragen?

Contacteer ons!

  • Merk: IKARUS
  • Model: CVZWP0001
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €495,00
  • Excl. BTW: €495,00

Beschikbare opties:

Tags: beginnerstage, (module, 2), cvzwp0001, parapente