New Lid/verzekering

<<< Alle lidmaatschappen en verzekeringen zijn vanaf nu geldig voor 2020 !! >>>


Boek uw lidmaatschap en verzekering (om aan de opleiding te beginnen)!  Hieronder meer uitleg over de te kiezen mogelijkheden:

LIDMAATSCHAP

Alles van lessen, stages, reizen en clubavonden wordt georganiseerd door "ikarus vzw". Om dit alles mogelijk te maken (en voor de rechtspersoonlijkheid) is een lidmaatschap verplicht om aan alle (vlieg)aktiviteiten deel te nemen. Het lidmaatschap is telkens geldig tot het einde van het huidige kalenderjaar. Vanaf 01/09 zal er automatisch een korting van -20% van toepassing zijn.

Met het lidgeld organiseren we clubavonden waar de leden altijd een korting krijgen, onderhouden we de minibussen, verbeteren we de website, ... zonder de steun van al onze leden over de jaren heen, zou er geen ikarus zijn!


VERZEKERING

Voor iedere vliegaktiviteit, (vooropleiding, beginnerstage, gevorderdestage, paramotorlessen, ...), moet je in orde zijn met een geldige verzekering "Burgerlijke Aansprakelijkheid Luchtvaart"* (voor het huidige kalenderjaar). Indien reeds in orde, kies dan de optie "Reeds ok". Heb je de verzekering niet via ons genomen, stuur dan een bewijsje door aub, dit hebben we nodig om uw inschrijving te bevestigen.

* Dit is een speciale verzekering tegen derden (bij schade aan iemand anders), wat de gewone verzekeringen niet dekken. Indien je zelf een verzekering zou hebben, moeten we het bewijs op papier hebben waarop staat "Burgerlijke Aansprakelijkheid Luchtvaart" voor EXPLICIET "Parapente" en/of "Paramotor".

* Dit gaat niet over persoonlijk letsel, invaliditeit, overlijden, gewaarborgd inkomen, ... hiervoor heb je meestal uw "ziekenkas" of andere verzekering voor. Bekijk of parapente/paramotor in uw verzekering(en) is/zijn opgenomen! Bij sommigen is dit gratis inclusief, bij anderen is er een bijpremie te betalen ("risicosporten").

* Dit is tevens GEEN annulatie- of repatrieringsverzekering! Hiervoor moet je best zelf zorgen. Een goede optie is de NOGO van EuropAssistance, neem hier een kijkje.


INSCHRIJVING GELDIGHEID

De inschrijving is pas geldig vanaf het volledig bedrag ontvangen is op onze rekeningen. Door in te schrijven, ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.
Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Lid/verzekering

Verzendinformatie ...

Gratis verzending vanaf €200!

Vragen?

Contacteer ons!

  • Merk: IKARUS
  • Model: CVZWP0004
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €0,00
  • Excl. BTW: €0,00

Beschikbare opties:

Tags: lid/verzekering, cvzwp0004, paramotor