Over ons

In 2002 zijn wij gestart met een fysieke winkel te Hansbeke (IKARUS-Shop bvba). Om aan de exponentiële vraag van onze klanten te voldoen, en het feit dat we meer en meer buitenlandse stages organiseren, hebben we een echte online winkel uitgebouwd, waar iedereen terecht kan, 7d/7d, 24u/24u!

Door de vele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van alles wat met parapente/paramotor te maken heeft, nemen wij maar een minimum hoeveelheid producten op voorraad, om zo altijd de laatste nieuwe producten te leveren! Soms kan dit voor een iets langere leveringstermijn zorgen, maar zo ben je wel zeker van het nieuwste product.

Niet alle producten staan op de online winkel, maar op eenvoudige vraag voegen wij deze graag toe, zodat je ze ook hier kunt aankopen. Wij hebben goede contacten met zowat alle mogelijke fabrikanten, merken, invoerders, … .

Je vindt een breed assortiment van boeken, instrumenten, toebehoren, noodparachutes, parapenteschermen, paramotorschermen, paramotors, harnassen, radio’s, helmen, kledij, … Het loont dus zeker de moeite om regelmatig de website van BUY2FLY te bezoeken! Bovendien kan je via de nieuwsbrief altijd op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes!

Laat je inspireren op deze website en als je nog vragen of opmerkingen hebt dan horen wij dit graag!

BUY2FLY