New Paramotorlessen (module 3)

Boek uw paramotorlessen (module 3), bestaande uit 10 lessen (telkens een sessie van 3u) en verzeker jou van uw plaats! Hieronder meer uitleg over de te kiezen mogelijkheden:

DATUMS

Geef je gewenste datums door (een 30-40tal dagen voorzien!), indien mogelijk (beschikbare datums op de online kalender in het groen "Paramotorlessen"). Iedere maand komen de datums op onze online kalender voor de volgende maand.

Zijn er dus nog geen datums beschikbaar, of weet je nog niet wanneer je kan komen, ... geen probleem! Vul niets in en stuur ze later door via email (info@ikarus.be) of WhatsApp (+32 477 923424). Voor de praktische organisatie maken we een Telegram* groep aan, zodat we gemakkelijk kunnen overleggen! Na inschrijving voegen we jou aan deze groep toe.

* Telegram gratis installeren kan je via:


MATERIAAL

Indien je geen eigen materiaal hebt, kan je hier kiezen om alles bij ons te huren, dit is een optie aan €95/dag x10 lesdagen = €950 + €1000 waarborg, De waarborg ontvang je natuurlijk integraal terug na uw opleiding - de eventueel gemaakte schade en kosten aan het materiaal.  Wanneer je over eigen materiaal beschikt kies je de optie "Eigen materiaal".


KORTING ZILVER

De "klantenkorting zilver" is een korting van €200 op de paramotorlessen (module 3), voor klanten die hun materiaal bij ikarus.be/buy2fly.be huren of hebben aangekocht (nieuw of 2dehands) EN er mee vliegen tijdens de paramotorlessen (module 3). Het gaat dan over A) het scherm, B) de paramotor met harnas en C) de noodparachute (met eventueel alle andere extra's).

Huur je geen materiaal bij ikarus.be/buy2fly.be en vlieg je met uw eigen materiaalpakketje, maar niet bij ons aangekocht, geen probleem! Je betaalt dan de normale prijs voor de paramotorlessen (module 3), zonder de €200 "klantenkorting zilver".


LID / VERZEKERING

Voor iedere vliegaktiviteit, dus ook voor alle paramotorlessen, moet je in orde zijn met een geldig lidmaatschap en verzekering (voor het kalenderjaar van uw paramotorlessen). Meestal zal dit reeds in orde zijn wanneer je de vooropleiding (module 1) of beginnerstage (module 2) hebt gedaan in hetzelfde kalenderjaar. Kies dan de optie "Reeds ok". Heb je de verzekering niet via ons genomen, stuur dan een bewijsje door aub, dit hebben we nodig om uw inschrijving te bevestigen.

Indien nog niet in orde met lidmaatschap en/of verzekering, dan kan de optie "Nog te boeken", en dit kan je hier doen.


VOOROPLEIDING / BEGINNERSTAGE

Alvorens aan de paramotorlessen (module 3) te beginnen, moet je met "succes" de vooropleiding (module 1) afgewerkt hebben of uw kennis (praktische skills) bewijzen. Ten stelligste aangeraden (maar optioneel) is ook om de beginnerstage (module 2) met "succes" afgewerkt te hebben alvorens aan de paramotorlessen (module 3) te beginnen!


GELDIGHEID INSCHRIJVING

De inschrijving is pas geldig vanaf het volledig bedrag ontvangen is op onze rekeningen en je in orde bent met het lidmaatschap en de verzekering. Dit bepaalt ook de volgorde mochten er vele inschrijvingen gelijktijdig binnen komen. Wie dus eerst is, heeft de plaats (mocht het bv de laatste plaats zijn). Als de paramotorlessen (module 3) volzet zou zijn en uw inschrijving komt nog nadien binnen, dan storten wij dit onmiddellijk terug op uw rekening (€5 administratiekosten).

Door in te schrijven, ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden.


 
Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Paramotorlessen (module 3)

Verzendinformatie ...

Gratis verzending vanaf €200!

Vragen?

Contacteer ons!

  • Merk: IKARUS
  • Model: CVZWP0003
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €950,00
  • Excl. BTW: €950,00

Beschikbare opties:

Tags: paramotorlessen, (module, 3), cvzwp0001, parapente