New Vooropleiding (module 1)

Boek uw vooropleiding (module 1) en verzeker jou van uw plaats! Hieronder meer uitleg over de te kiezen mogelijkheden:

DATUMS

Geef je gewenste datums door (een 10-15tal dagen voorzien, om er 4 effectief te doen!), indien mogelijk (beschikbare datums staan op de online kalender in het blauw "Vooropleiding"). Iedere maand komen de datums op onze online kalender voor de volgende maand.

Zijn er dus nog geen datums beschikbaar, of weet je nog niet wanneer je kan komen, ... geen probleem! Vul niets in en stuur ze later door via email (info@ikarus.be) of WhatsApp (+32 477 923424).


MATERIAAL

Indien je geen eigen materiaal hebt, kan je kiezen om alles bij ons te huren, dit is een optie aan €25/dag x 4 dagen = €100. Wanneer je natuurlijk over eigen materiaal beschikt kies je de optie "Eigen materiaal".


LID / VERZEKERING

Voor iedere vliegaktiviteit, dus ook om de vooropleiding te volgen, moet je in orde zijn met een geldig lidmaatschap en verzekering. Indien reeds in orde, kies dan de optie "Reeds ok". Heb je de verzekering niet via ons genomen, stuur dan een bewijsje door aub, dit hebben we nodig om uw inschrijving te bevestigen.

Indien nog niet in orde met lidmaatschap en/of verzekering, dan kan de optie "Nog te boeken", en dit kan je hier doen.


GELDIGHEID INSCHRIJVING 

De inschrijving is pas geldig vanaf het volledig bedrag ontvangen is op onze rekeningen en je in orde bent met lidmaatschap en verzekering. Dit bepaalt ook de volgorde mochten er vele inschrijvingen gelijktijdig binnen komen. Wie dus eerst is, heeft de plaats (mocht het bv de laatste plaats zijn). 

Door in te schrijven, ga je automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden. Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Vooropleiding (module 1)

Verzendinformatie ...

Gratis verzending vanaf €200!

Vragen?

Contacteer ons!

  • Merk: IKARUS
  • Model: CVZWP0002
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €280,00
  • Excl. BTW: €280,00

Beschikbare opties:

Tags: vooropleiding, (module, 1), cvzwp0002, parapente